Regulament GIVEAWAY

1. Organizator

Giveaway-ul este realizat de catre Marsilian Technologies SRL cu sediul pe Str. MAREŞAL ALEXANDRU AVERESCU nr. 6, Bl. L1, sc. 3, ap. 4, Craiova, cu CUI: RO33608447 și numar de inregistrare la Registrul Comertului J16/1494/2014 in parteneriat cu pagina de Instagram, study_medicinee.

2. Perioada de desfasurare

Inscrierea la giveaway are loc in perioada 9 ianuarie  2021 – 13 ianuarie 2021.

Castigatorul va fi extras pe data de 13 ianuarie 2021, la ora 21:00, cu ajutorul unei platforme de randomizare si va fi anuntat imediat pe paginile oficiale BIOMAP, Grile-Admitere si study_medicinee de Instagram, precum si personal, castigatorului, prin DM.

Datele de incepere sau finalizare putand fi modificate din pricina unor eventuale imprejurari exceptionale, independente de vointa organizatorului. Orice modificare a regulamentului va fi disponibila pe pagina de Instagram.

3. Locul de desfasurare al concursului

Concursul se organizeaza si desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul paginii oficiale study_medicinee de Instagram.

4. Dreptul de participare la concurs

In cadrul Concursului poate participa orice persoana fizica cu domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei, avand o varsta minima de 16 ani.

Nu au voie sa participe persoanele juridice, angajatii Marsilian si toti cei implicati in organizarea acestei campanii.

5. Premii

Premiile Giveaway-ului sunt oferit de catre Marsilian Technologies SRL si consta in:

6. Conditii de participare

Pentru a intra in cursa, participantii trebuie:

elev (Cont Premium pe platform Grile-Admitere.ro si Cont Starter pe platforma BIOMAP pana la admitere (30 iulie 2021) sau

student (Cont Basic pe platforma BIOMAP pana la finalul anului universitar (30 septembrie 2021),

– in care alaturat sa dea tag la 2 prieteni care urmează să dea admiterea la medicină sau sunt deja studenți.

Fiecare comentariu se contorizeaza si reprezinta o sansa de castig. Limita este de 10 comentarii per participant, iar conditia este ca tagurile sa fie diferite.

7. Legal

Decizia de acordare a premiului apartine in totalitate brandului Marsilian.

Participarea la aceasta campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala expresa si neechivoca a prezentului regulament.

Vor fi eligibili pentru extragere doar participantii care indeplinesc toate conditiile de participare la concurs.

Daca, din cauza setarilor de confidentialitate / Privacy ale participantului sau din orice alte motive comentariul nu este vizibil pentru organizator sau pentru alti participanti, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu include participantul aflat in aceasta situatie in concurs.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a anula participarea concurentilor care editeaza comentariile postate, care folosesc un limbaj licentios sau a caror comentarii nu sunt vizibile pentru organizator, indiferent de motiv.

Premiile se acorda pe baza profilului de instagram de pe care a fost postat comentariul castigator.

In cazul in care, in urma verificarilor desfasurate de catre organizator, rezulta ca in procesul de participare nu a fost respectat prezentul regulament, organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage participantilor premiul obtinut ca rezultat unor astfel de activitati.

Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

1. Scopul

Scopul acestei proceduri este acela de a garanta securitatea informatiilor cu caracter personal operate de catre firma Marsilian Technologiei SRL prin intermediul Departamentului de Marketing. Totodata, procedura protejeaza dreptul la viata intima, familiala si privata a persoanelor ale caror date sunt prelucrate de Operator.

2. Securitatea si confidentialitatea datelor

Datele prelucrate de catre Operator NU sunt stocate de catre Marsilian. Platforma de alegere a castigatorului este cea care se ocupa cu prelucrarea si desemnarea acestuia.

Mai multe informatii despre politica BIOMAP de confidentialitate si protectie a datelor gasesti aici: http://biomap.ro/politica-de-confidentialitate.html